Kandidera till kommunlistan

Vill du kandidera till kommunfullmäktige i Örkelljunga?

Piratpartiet kommer ställa upp i Kommunvalet i Örkelljunga i höst. Nu söker vi kandidater som är intresserade av att stå på vår lista och efter valet representera partiet i kommunfullmäktige. Känner du att du är rätt person för  detta så är det dags att kliva fram nu.

Du har fram till Lördagen den 1 mars kl 12:00 att anmäla din kandidatur. Det gör du genom att skicka ett mail till undertecknad där du uppger ditt medlemsnummer i Piratpartiet. Om du inte känner till ditt medlemsnummer kan du hitta det i vårt medlemsregister http://pirateweb.net.

 Skriv även med en kort kandidaturförklaring, samt en bild, som kan läggas upp på vår hemsida.

 

Namn:

Ålder:

Ort:

Sysselsättning:

Personlig text: Frivillig

Bild: Frivillig

 

Själva valet kommer sedan sätta igång den 3:e mars och då kommer alla medlemmar kunna rösta på vår lista fram till och med den 7:e mars. Mer information om själva valet kommer att komma ut i samband med att valet startar.

Har du några frågor kring vad som gäller får du gärna ta och höra av dig till mig telefon; 0702-361844, mail: christoffer.eldengrip@piratpartiet.se

Vänliga pirathälsningar

Christoffer Eldengrip

Ordförande Piratpartiet Örkelljunga

Kommentarer

Inga kommentarer.

Lämna kommentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>